درباره ما
گروه صنعتی زال ایرانیان شرکت ایرانی-کانادایی می باشد که در سال ۲۰۰۱ (۱۳۸۰) در ونکوور، کانادا تأسیس شد و کار خود را از سال ۲۰۰۸ (۱۳۸۷) در ایران شروع کرد. پس از سفرهای متوالی به ایران و مشاهده بازار تشنه و دست نخورده قهوه در ایران، بنیانگذاران زال تصمیم به راه اندازی اولین برند تخصصی قهوه (specialty coffee) در ایران گرفتند.
بهترین دانه های قهوه با دقت و وسواس خاص به طور مستقیم از مزارع قهوه مناطق مختلف دنیا به عنوان نمونه گرفته می شوند. نمونه قهوه های دریافت شده توسط گروه تحقیق و توسعه زال که متشکل از افرادی با علم و دانش بسیار بالا در صنعت قهوه هستند مورد بررسی های اولیه قرار میگیرند و دانه هایی که مورد تایید نهایی قرار میگیرند به شکل مستقیم از مزرعه خریداری میشوند ، بعد از بررسی اولیه دانه سبز ، نوبت به بررسی مشخصات برشته کاری (Roasting Profile) دانه میرسد که این فرآیند نیازمند افرادی با علم و دانش و تجره بالا در زمینه برشته کاری و ارزیابی حسی قهوه دارد.
دانه های قهوه سپس درکارخانه قهوه در ایران برشته و بسته بندی میشوند تا به دست مصرف کنندگان برشند . سالها تجربه و تحقیق و کمال گرایی مجموعه زال باعث گردآوری بهترین ها (از مزرعه داران قهوه تا برشته کارها و محقق ها) و در نتیجه ارائه بهترین و با کیفیت ترین قهوه در ایران شده است.
زال با افتخار در انجمن های ذیل فعال می باشد:
- عضو رسمی انجمن تخصصی قهوه اروپا
- عضو رسمی انجمن تخصصی قهوه آمریکا
- عضو کمیسیون فنی تدوین استاندارد ملی قهوه در ایران
- گروه صنعتی زال ایرانیان دارای نمایندگی انحصاری از شرکتهای ذیل میباشد:
- شرکت فرانسوی MONIN سازنده بهترین سیروپ ها و طعم دهنده های دنیا
- شرکت استرالیایی CAFETTO سازنده مواد تمییزکننده اسپرسو ماشین
- شرکت کانادایی SWISS WATER تولیدکننده مرغوب ترین دانه های قهوه بدون کافئین (Decaffenated)
- شرکت هندی ANIMO تولییدکننده دستگاه های دم آوری قهوه
- شرکت ایتالیایی SAN BENEDETTO تولیدکننده آب گازدار و آب معدنی، انواع نوشیدنی های سرد
- شرکت ایتالیایی PULY CAFF سازنده مواد تمیزکننده اسپرسو ماشین و شوینده های صنعتی
- شرکت اسپانیایی LUSSORY تولیدکننده انواع شراب و شامپاین بدون الکل و حلال
- شرکت ROASTAM COFFEE کارخانه برشته کاری تخصصی و تولیدکننده مرغوب ترین قهوه تخصصی کشور
ما در رستم با استفاده از به روزترین تجهیزات و با کمک افرادی حرفه ای و مجرب به دنبال تولید محصولاتی با بالاترین کیفیت و در عین حال با ثبات هستیم تا بتوانیم تجربه ای خاص و دلنشین را برای مخاطب مان فراهم کنیم. به این منظور با خرید مستقیم قهوه سبز از مزارع و واردات آن از بیش از پنج کشور جهان امکان نظارت بر کیفیت از اولین مراحل تولید فراهم می شود. در ادامه با بررسی نمودارهای برشته کاری و ارائه راهکارهای مناسب برای عصاره گیری تا پایان به حفظ کیفیت و استانداردها پایبند هستیم.
قهوه های رستم
کمان (10 % ربوستا و 90 % عربیکا)
- ترکیبی از دانه های اتیوپی، برزیل و هند مناسب برای اسپرسو
- طعم یاد شکلات تلخ، زست مرکبات و آجیلی بوداده و در ترکیب با شیر طعم یاد تافی کرهای، کارامل و گردو تازه به همراه تنواری سنگین
- کشور: اتیوپی، برزیل و هند
- منطقه: جیما در اتیوپی ، سول دی میناس در برزیل و بابابودان گیری در هند
- فرآوری: شسته و طبیعی
- ارتفاع: 1200-2000 متربالاتر از سطح دریا
- زیرگونه ها: Yellow Bourbon, Heirloom, Typica
- روش پیشنهادی دم آوری: اسپرسو
- پودر قهوه: 19 گرم
- وزن نوشیدنی: 47 گرم
- زمان دمآوری: 24 ثانیه
- دما: 90-91 C
- وزن شیر: 120 گرم
سیمرغ (عربیکا)
- ترکیبی از قهوه های اتیوپی و برزیل مناسب برای اسپرسو
- طعم یاد گریپ فروت در اسپرسو و تمبر هندی در ترکیب با شیر /
رایحه فندق و شیرینی متوسط / اسیدیته متوسط و تنواری بالا - کشور: برزیل و اتیوپی
- منطقه: سول د میناس در برزیل، جیما و لیمو ساکا در اتیوپی
- فرآوری: شسته
- ارتفاع: 1500-1000 متر بالاتر از سطح دریا
- زیرگونه ها:Caturai, Santos, Heirloom, S274
- روش پیشنهادی دم آوری: اسپرسو
- پودر قهوه: 19 گرم
- وزن نوشیدنی: 47 گرم
- زمان دمآوری: 24 ثانیه
- دما: 90-91 C
- وزن شیر: 120 گرم
رخش (30 % ربوستا و 70 % عربیکا)
- ترکیبی از دانه های برزیل و هند مناسب برای اسپرسو
- طعم یاد گردو، دارچین و زست مرکبات و در ترکیب باشیر طعم یاد تافی و کارامل
- کشور: هند و برزیل
- منطقه: بابابودان گیری در هند و سول د میناس در برزیل
- فرآوری: شسته و طبیعی
- ارتفاع: 1200-1500 متر بالاتر از سطح دریا
- زیرگونه ها: Caturai, Typica, S274
- روش پیشنهادی دم آوری: اسپرسو
- پودر قهوه: 19 گرم
- وزن نوشیدنی: 47 گرم
- زمان دمآوری: 24 ثانیه
- دما: 90-91 C
- وزن شیر: 120 گرم
نوشدارو (20 % ربوستا و 80% عربیکا)
- ترکیبی از دانه های اتیوپی و هند مناسب برای اسپرسو
- طعم یاد مرکباتی و ادویه و در ترکیب باشیر طعم یاد کارامل، شکلات شیری و گردو به همراه تنواری متوسط
- کشور: اتیوپی و هند
- منطقه: جیما در اتیوپی و بابابودان گیری در هند
- فرآوری: شسته و طبیعی
- ارتفاع: 1000-1700 متر بالاتر از سطح دریا
- زیرگونه ها: Typica ,S795, Kent
- روش پیشنهادی دم آوری: اسپرسو
- پودر قهوه: 19 گرم
- وزن نوشیدنی: 47 گرم
- زمان دمآوری: 24 ثانیه
- دما: 90-91 C
- وزن شیر: 120 گرم
سیستان (عربیکا)
- ترکیبی از دانه های کنیا و اتیوپی مناسب برای اسپرسو
- طعم یادهای: طعم یاد شکلاتی و توت جات در اسپرسو و شکلات شیری و فندق در ترکیب با شیر با شیرینی بالا ، اسیدیته ی متوسط و تنواری بالا
- کشور: کنیا و اتیوپی
- منطقه: نیری در کنیا، سیداما، ییرگاکافا و جیما در اتیوپی
- فرآوری: شسته
- ارتفاع: 1500-2200 متر بالاتر از سطح دریا
- زیرگونه ها: SL28 , SL34 , Heirloom, S274
- روش پیشنهادی دم آوری: اسپرسو
- پودر قهوه: 19 گرم
- وزن نوشیدنی: 47 گرم
- زمان دمآوری: 24 ثانیه
- دما: 90-91 C
- وزن شیر: 120 گرم
زو (40% ربوستا و 60 % عربیکا)
- ترکیبی از دانه های عربیکا و ربوستای هند مناسب برای اسپرسو
طعم یاد شکلات تلخ، تنباکو و ادویه و در ترکیب با شیر طعم یاد آجیلی و آدویه - کشور: هند
- منطقه: بابابودان گیری
- فرآوری: شسته و طبیعی
- ارتفاع: 1000-1200 متر بالاتر از سطح دریا
- زیرگونه ها: Typica ,S274, Kent
- روش پیشنهادی دم آوری: اسپرسو
- پودر قهوه: 19 گرم
- وزن نوشیدنی: 47 گرم
- زمان دمآوری: 24 ثانیه
- دما: 90-91 C
- وزن شیر: 120 گرم
گیو (50% ربوستا و 50 % عربیکا)
- ترکیبی از دانه های برزیل و هند مناسب برای اسپرسو طعم یاد آجیلی، ادویه و لیمو عمانی و در ترکیب با شیر طعم یاد پودر کاکائو و کره
- کشور: هند و برزیل
- منطقه: بابابودان گیری در هند و سول د میناس در برزیل
- فرآوری: شسته و طبیعی
- ارتفاع: 1000-1200 متر بالاتر از سطح دریا
- زیرگونه ها: Caturai, Typica, S274
- روش پیشنهادی دم آوری: اسپرسو
- پودر قهوه: 19 گرم
- وزن نوشیدنی: 47 گرم
- زمان دمآوری: 24 ثانیه
- دما: 90-91 C
- وزن شیر: 120 گرم
ترک عربیکا
- خاستگاه: برزیل
- منطقه: سول دی میناس
- فرآوری: شسته
- ارتفاع کشت: 900 الی 1100متر بالاتر از سطح دریا
- زیرگونه: Mundo Novo
روش پیشنهادی دم آوری: ایبریک - پودر قهوه: 15گرم
- وزن آب: 150 گرم
- زمان دمآوری: 2 دقیقه
- دما: دمای محیط
ترک ربوستا
- خاستگاه: هند
- منطقه: بابابودانگیری
- فرآوری: طبیعی
- ارتفاع کشت: 600 الی 800 متر بالاتر از سطح دریا
- زیرگونه: S274
- روش پیشنهادی دم آوری: ایبریک
- پودر قهوه: 15گرم
- وزن آب: 150 گرم
- زمان دمآوری: 2 دقیقه
- دما: دمای محیط
اژدها (ربوستا)
- قهوه ربوستای هند مناسب برای اسپرسو
- طعم یادهای:
- خاستگاه: هند
- منطقه: بابابودانگیری
- فرآوری: طبیعی
- ارتفاع کشت: 600 الی 800 متر بالاتر از سطح دریا
- زیرگونه: S274
- روش پیشنهادی دم آوری: اسپرسو
- پودر قهوه: 19 گرم
- وزن نوشیدنی: 47 گرم
- زمان دمآوری: 24 ثانیه
- دما: 90-91 C
- وزن شیر: 120 گرم
دیو سیاه (ربوستا)
- قهوه ربوستای هند مناسب برای اسپرسو
- طعم یادهای:
- خاستگاه: هند
- منطقه: بابابودانگیری
- فرآوری: طبیعی
- ارتفاع کشت: 600 الی 800 متر بالاتر از سطح دریا
- زیرگونه: S274
- روش پیشنهادی دم آوری: اسپرسو
- پودر قهوه: 19 گرم
- وزن نوشیدنی: 47 گرم
- زمان دمآوری: 24 ثانیه
- دما: 90-91 C
- وزن شیر: 120 گرم