گروه صنعتی زال ایرانیان شرکت ایرانی-کانادایی می باشد که در سال ۲۰۰۱ (۱۳۸۰) در ونکوور، کانادا تأسیس شد و کار خود را از سال ۲۰۰۸ (۱۳۸۷) در ایران شروع کرد. پس از سفرهای متوالی به ایران و مشاهده بازار تشنه و دست نخورده قهوه در ایران، بنیانگذاران زال تصمیم به راه اندازی اولین برند تخصصی قهوه (specialty coffee) در ایران گرفتند.
بهترین دانه های قهوه با دقت و وسواس خاص به طور مستقیم از مزارع قهوه مناطق مختلف دنیا به عنوان نمونه گرفته می شوند. نمونه قهوه های دریافت شده توسط گروه تحقیق و توسعه زال که متشکل از افرادی با علم و دانش بسیار بالا در صنعت قهوه هستند مورد بررسی های اولیه قرار میگیرند و دانه هایی که مورد تایید نهایی قرار میگیرند به شکل مستقیم از مزرعه خریداری میشوند ، بعد از بررسی اولیه دانه سبز ، نوبت به بررسی مشخصات برشته کاری (Roasting Profile) دانه میرسد که این فرآیند نیازمند افرادی با علم و دانش و تجره بالا در زمینه برشته کاری و ارزیابی حسی قهوه دارد.
دانه های قهوه سپس درکارخانه قهوه در ایران برشته و بسته بندی میشوند تا به دست مصرف کنندگان برشند . سالها تجربه و تحقیق و کمال گرایی مجموعه زال باعث گردآوری بهترین ها (از مزرعه داران قهوه تا برشته کارها و محقق ها) و در نتیجه ارائه بهترین و با کیفیت ترین قهوه در ایران شده است.
زال با افتخار در انجمن های ذیل فعال می باشد:
عضو رسمی انجمن تخصصی قهوه اروپا
عضو رسمی انجمن تخصصی قهوه آمریکا
عضو کمیسیون فنی تدوین استاندارد ملی قهوه در ایران
گروه صنعتی زال ایرانیان دارای نمایندگی انحصاری از شرکتهای ذیل میباشد:
شرکت فرانسوی MONIN سازنده بهترین سیروپ ها و طعم دهنده های دنیا
شرکت استرالیایی CAFETTO سازنده مواد تمییزکننده اسپرسو ماشین
شرکت کانادایی SWISS WATER تولیدکننده مرغوب ترین دانه های قهوه بدون کافئین (Decaffenated)
شرکت هندی ANIMO تولییدکننده دستگاه های دم آوری قهوه
شرکت ایتالیایی SAN BENEDETTO تولیدکننده آب گازدار و آب معدنی، انواع نوشیدنی های سرد
شرکت ایتالیایی PULY CAFF سازنده مواد تمیزکننده اسپرسو ماشین و شوینده های صنعتی
شرکت اسپانیایی LUSSORY تولیدکننده انواع شراب و شامپاین بدون الکل و حلال
شرکت ROASTAM COFFEE کارخانه برشته کاری تخصصی و تولیدکننده مرغوب ترین قهوه تخصصی کشور
ما در رستم با استفاده از به روزترین تجهیزات و با کمک افرادی حرفه ای و مجرب به دنبال تولید محصولاتی با بالاترین کیفیت و در عین حال با ثبات هستیم تا بتوانیم تجربه ای خاص و دلنشین را برای مخاطب مان فراهم کنیم. به این منظور با خرید مستقیم قهوه سبز از مزارع و واردات آن از بیش از پنج کشور جهان امکان نظارت بر کیفیت از اولین مراحل تولید فراهم می شود. در ادامه با بررسی نمودارهای برشته کاری و ارائه راهکارهای مناسب برای عصاره گیری تا پایان به حفظ کیفیت و استانداردها پایبند هستیم.
1. کمان (10 % ربوستا و 90 % عربیکا)
ترکیبی از دانه های اتیوپی، برزیل و هند مناسب برای اسپرسو
طعم یاد شکلات تلخ، زست مرکبات و آجیلی بوداده و در ترکیب با شیر طعم یاد تافی کرهای، کارامل و گردو تازه به همراه تنواری سنگین
کشور: اتیوپی، برزیل و هند
منطقه: جیما در اتیوپی ، سول دی میناس در برزیل و بابابودان گیری در هند
فرآوری: شسته و طبیعی
ارتفاع: 1200-2000 متر بالاتر از سطح دریا
زیرگونه ها: Yellow Bourbon, Heirloom, Typica
روش پیشنهادی دم آوری: اسپرسو
پودر قهوه: 19 گرم
وزن نوشیدنی: 47 گرم
زمان دمآوری: 24 ثانیه
دما: 90-91 C
وزن شیر: 120 گرم
2. سیمرغ (عربیکا)
ترکیبی از قهوه های اتیوپی و برزیل مناسب برای اسپرسو
طعم یاد گریپ فروت در اسپرسو و تمبر هندی در ترکیب با شیر /
رایحه فندق و شیرینی متوسط / اسیدیته متوسط و تنواری بالا
کشور: برزیل و اتیوپی
منطقه: سول د میناس در برزیل، جیما و لیمو ساکا در اتیوپی
فرآوری: شسته
ارتفاع: 1500-1000 متر بالاتر از سطح دریا
زیرگونه ها:Caturai, Santos, Heirloom, S274
روش پیشنهادی دم آوری: اسپرسو
پودر قهوه: 19 گرم
وزن نوشیدنی: 47 گرم
زمان دمآوری: 24 ثانیه
دما: 90-91 C
وزن شیر: 120 گرم
3. رخش (30 % ربوستا و 70 % عربیکا)
ترکیبی از دانه های برزیل و هند مناسب برای اسپرسو
طعم یاد گردو، دارچین و زست مرکبات و در ترکیب باشیر طعم یاد تافی و کارامل
کشور: هند و برزیل
منطقه: بابابودان گیری در هند و سول د میناس در برزیل
فرآوری: شسته و طبیعی
ارتفاع: 1200-1500 متر بالاتر از سطح دریا
زیرگونه ها: Caturai, Typica, S274
روش پیشنهادی دم آوری: اسپرسو
پودر قهوه: 19 گرم
وزن نوشیدنی: 47 گرم
زمان دمآوری: 24 ثانیه
دما: 90-91 C
وزن شیر: 120 گرم
4. نوشدارو (20 % ربوستا و 80% عربیکا)
ترکیبی از دانه های اتیوپی و هند مناسب برای اسپرسو
طعم یاد مرکباتی و ادویه و در ترکیب باشیر طعم یاد کارامل، شکلات شیری و گردو به همراه تنواری متوسط
کشور: اتیوپی و هند
منطقه: جیما در اتیوپی و بابابودان گیری در هند
فرآوری: شسته و طبیعی
ارتفاع: 1000-1700 متر بالاتر از سطح دریا
زیرگونه ها: Typica ,S795, Kent
روش پیشنهادی دم آوری: اسپرسو
پودر قهوه: 19 گرم
وزن نوشیدنی: 47 گرم
زمان دمآوری: 24 ثانیه
دما: 90-91 C
وزن شیر: 120 گرم
5. سیستان (عربیکا)
ترکیبی از دانه های کنیا و اتیوپی مناسب برای اسپرسو
طعم یادهای: طعم یاد شکلاتی و توت جات در اسپرسو و شکلات شیری و فندق
در ترکیب با شیر با شیرینی بالا ، اسیدیته ی متوسط و تنواری بالا
کشور: کنیا و اتیوپی
منطقه: نیری در کنیا، سیداما، ییرگاکافا و جیما در اتیوپی
فرآوری: شسته
ارتفاع: 1500-2200 متر بالاتر از سطح دریا
زیرگونه ها: SL28 , SL34 , Heirloom, S274
روش پیشنهادی دم آوری: اسپرسو
پودر قهوه: 19 گرم
وزن نوشیدنی: 47 گرم
زمان دمآوری: 24 ثانیه
دما: 90-91 C
وزن شیر: 120 گرم
6. زو (40% ربوستا و 60 % عربیکا)
ترکیبی از دانه های عربیکا و ربوستای هند مناسب برای اسپرسو
طعم یاد شکلات تلخ، تنباکو و ادویه و در ترکیب با شیر طعم یاد آجیلی و آدویه
کشور: هند
منطقه: بابابودان گیری
فرآوری: شسته و طبیعی
ارتفاع: 1000-1200 متر بالاتر از سطح دریا
زیرگونه ها: Typica ,S274, Kent
روش پیشنهادی دم آوری: اسپرسو
پودر قهوه: 19 گرم
وزن نوشیدنی: 47 گرم
زمان دمآوری: 24 ثانیه
دما: 90-91 C
وزن شیر: 120 گرم
7. گیو (50% ربوستا و 50 % عربیکا)
ترکیبی از دانه های برزیل و هند مناسب برای اسپرسو
طعم یاد آجیلی، ادویه و لیمو عمانی و در ترکیب با شیر طعم یاد پودر کاکائو و کره
کشور: هند و برزیل
منطقه: بابابودان گیری در هند و سول د میناس در برزیل
فرآوری: شسته و طبیعی
ارتفاع: 1000-1200 متر بالاتر از سطح دریا
زیرگونه ها: Caturai, Typica, S274
روش پیشنهادی دم آوری: اسپرسو
پودر قهوه: 19 گرم
وزن نوشیدنی: 47 گرم
زمان دمآوری: 24 ثانیه
دما: 90-91 C
وزن شیر: 120 گرم
8. ترک عربیکا
خاستگاه: برزیل
منطقه: سول دی میناس
فرآوری: شسته
ارتفاع کشت: 900 الی 1100متر بالاتر از سطح دریا
زیرگونه: Mundo Novo
روش پیشنهادی دم آوری: ایبریک
پودر قهوه: 15گرم
وزن آب: 150 گرم
زمان دمآوری: 2 دقیقه
دما: دمای محیط
(همین توضیحات بالا برای ترک عربیکا با هل)
9. ترک ربوستا
خاستگاه: هند
منطقه: بابابودانگیری
فرآوری: طبیعی
ارتفاع کشت: 600 الی 800 متر بالاتر از سطح دریا
زیرگونه: S274
روش پیشنهادی دم آوری: ایبریک
پودر قهوه: 15گرم
وزن آب: 150 گرم
زمان دمآوری: 2 دقیقه
دما: دمای محیط
(همین توضیحات بالا برای ترک ربوستا با هل)
10. اژدها (ربوستا)
قهوه ربوستای هند مناسب برای اسپرسو
طعم یادهای:
خاستگاه: هند
منطقه: بابابودانگیری
فرآوری: طبیعی
ارتفاع کشت: 600 الی 800 متر بالاتر از سطح دریا
زیرگونه: S274
روش پیشنهادی دم آوری: اسپرسو
پودر قهوه: 19 گرم
وزن نوشیدنی: 47 گرم
زمان دمآوری: 24 ثانیه
دما: 90-91 C
وزن شیر: 120 گرم
11. دیو سیاه (ربوستا)
قهوه ربوستای هند مناسب برای اسپرسو
طعم یادهای:
خاستگاه: هند
منطقه: بابابودانگیری
فرآوری: طبیعی
ارتفاع کشت: 600 الی 800 متر بالاتر از سطح دریا
زیرگونه: S274
روش پیشنهادی دم آوری: اسپرسو
پودر قهوه: 19 گرم
وزن نوشیدنی: 47 گرم
زمان دمآوری: 24 ثانیه
دما: 90-91 C
وزن شیر: 120 گرم
راهنمای دم آوری